2 maj 2022
19:00

Skiljebo SK 05/06

Referat: Hovsta IF - Skiljebo SK 05/06

Hovsta satte högsta fart från start och matchen var inte gammal förrän de hade satt 1-0.
Att börja en match på hälarna måste vi se till att inte göra igen.

Hovsta spelade tight, höll ihop lagdelarna och spelade långt/snabbt igenom mittfältet.
De låg på oss hela tiden och gav oss aldrig tid att få till ett spel. Större delen av första halvlek hade vi problem med att få till mer än 2 passninger i rad ...

Sakta så jobbar vi in oss i matchen och i andra halvlek har vi större delen av spelet.
Vi trycker på men Hovsta försvarar sig exemplariskt, och våra avslut kommer utifrån/dåliga vinklar.
Och de kommer i giftiga kontringar, och i början av andra kommer deras 2-0 efter en sådan kontring.

Vi kommer närmare och närmare, det är spel mot ett mål. Med bara ett par minuter kvar blir det kalabalik i deras straffområde där bollen far som ett flipperspel och "Nu så sitter ... nej" skedde 4-5 ggr. Hovsta offrar sig och lyckas freda sitt mål.